sv

ŞİMDİ SIRA TARAFTARDA

31 Ağustos 2016 11:02

“61 Bin Forma”Kampanyası İçin İstanbul’daki Taraftarlar 9. Ağustos.2014 Cumartesi Günü Saat 14.30’da Üsküdar TS Clup’ta Buluştular.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulunun ve Gençlik Komisyonu Üyelerinin de desteklediği ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Trabzonsporlular Platformu Başkanlığını yürüten İsmail Turgut Öksüz’ün başlattığı “61 bin forma kampanyası” tüm hızıyla devam ediyor.

Kampanya geçtiğimiz hafta İstanbul-Bakırköy TS Club mağazasında başlatılmıştı.

İsmail Turgut Öksüz ve ekibi ile Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonu Üyeleri bu hafta da Üsküdar TS Club mağazasında bir araya geldiler.

Kampanyaya Trabzonspor Kulübü de destekledi ve Üsküdar TS Club mağazasına Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu da yönetim kurulu üyeleriyle katılarak kampanyayı düzenleyenlere ve alış verişe gelen katılımcı taraftarlara moral verdi.

“61 Bin Forma” Kampanyası kapsamında İstanbul Anadolu yakasında bulunan taraftarlar için 9. Ağustos.2014 Cumartesi günü saat 14.30’da Üsküdar TS Clup’ta Buluşan Trabzonlular Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile fotoğraf çektirdiler ve bol bol alışveriş yaptılar.

 

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.