sv

TRABZONLU GENÇLER YENİKAPI’DA BULUŞTU

08 Mayıs 2017 14:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği İstanbul Gençlik Festivalinde Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları stant açarak Trabzonlu ve Trabzon sevdalısı gençlere evsahipliği yaptı.
4-7 mayıs tarihlerinde Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen gençlik festivalinde İBB, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmaları,
yayınevleri ve pek çok temsil grubunun stant açarak yer aldığı alanda TDF Gençlik Kolları 4 gün boyunca Trabzonu en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak, 10 yıllık dönemde yaptıkları çalışmaları anlatmak için gün boyu etkili bir çalışma azmi gösterdiler. TDF Gençlik Kolları stantında 4 gün boyunca Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Bürokrat ve STK temsilcilerini misafir ederek en iyi şekilde ağarladılar.
TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir MERİÇ yaptığı açıklamada; bugüne kadar gençlik kolları olarak pek çok başarılı işe imza atarak bizleri takip eden izleyen büyüklerimizin takdirini kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği İstanbul Gençlik Festivali bizler için büyük önem arzetmekteydi. Genç arkadaşlarımızın üstün gayreti ve çalışmalarıyla etkinliği başarılı bir şekilde sonlandırdık. Diğer gençlik stantlarına ziyaretler yaparak fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk. Genç kardeşlerimizin özgüven kazanması ve sorumluluk bilinci ile gelecekte sivil toplum kuruluşlarında başarılı çalışmalar yapması açısından önemli bir atımdı. Ziyaretçi Genç kardeşlerimizin Trabzona olan ilgi ve alakasını bi nebze artırabildiysek ne mutlu bize, bizden desteğini esirgemeyen TDF Yönetimine, Trabzon İl Kültür Müdürlüğüne, 4 gün boyunca standımıza misafir olan değerli büyüklerimize, ziyaretçilerimize, ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim, birde bu etkinlikte olmamızı sağlayan desteklerini esirgemeyen İstanbul Gençlik Festivali Genel Koordinatörü Burhan AYDOĞAN beye teşekkür ederim ifadelerine yer verdi.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.