sv

“KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİ İSTANBUL ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILDI…

22 Ocak 2022 11:04

Federasyonumuz (TDF) olarak, başarılı çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, “Kesişme; İyi Ki Varsın Eren” sinema filminin istanbul Özel Gösterimini ,filmin oyuncuları ve İstanbul’da bulunan Trabzon Derneklerinin Başkan ve yöneticilerinin katılımlarıyla katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Bakırköy Airport  AVM Sinemalarında gerçekleştirilen özel gösterime, filmin oyuncuları, Rahman Başel (Eren), Kemal Balıbaş (Fethi Sekin), Alayça Öztürk Gidişoğlu (Cemile Gedik) ve yapım ekibinin yanı sıra, Eren Bülbül ile birlikte şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik’in eşi Cemile Gedik ve çocukları Perizat Kayra Gedik, Alp Koray Gedik, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, Trabzonlu  dernek başkanları ve yöneticiler, basın mensupları da katıldılar.

Filmin gösteriminden önce katılan sanatçılara çeşitli hediyeler takdim edildi. Törende konuşan TDF Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu yaptığı konuşmada; “Bu akşam kahramanlarımızın bizlere emanetlerini misafir etmekten dolayı onur duydum. Şehidimiz Eren Bülbül ile birlikte şehit düşen Astsubay Ferhat Gedik’in kıymetli eşi ve çocukları bizleri kırmayarak Ankara’dan geldiler. Onlar şehidimizin bizlere emanetleri, göz bebeklerimiz. Federasyonumuzun tüm yöneticilerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Geride bıraktıkları ailelerinin de her daim emrindeyiz. İslam dinimizin Peygamberlikten sonraki en yüce makamının şehitlik olduğunu biliyoruz. Bu memleketin şehitleri bitmez. Her Türk gerektiğinde şehit olmaktan kaçınmaz. Ferhat Astsubayımızın ailesi çocukları elbette ki acılarını yaşıyorlar. Gelecek kuşaklara bir mesaj verdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. İyi ki Eren’imiz, iyi ki Ferhat Astsubayımız var. Hepsine sahip çıkmakla mükellefiz. Allah sizleri var etsin. Bu filme aylarca emek verenlere de çok teşekkür ediyorum. Bu film , 7’den 70’e herkesin izlemesi gereken bir film. Bu film rekorlar kırmalı. Şehitlerimize ve evlatlarına nasıl sahip çıkıyorsak, bu filme de öyle sahip çıkacağız. Herkese çok çok teşekkür ederim Allah sizleri var etsin. “ dedi.

Daha sonra, yaklaşık 300 misafir iki salonda topluca filmi izlediler. Filmin sonunda, herkesin hüzünlü, duygulu ve bir o kadar da gururlu olduğu gözlendi.

Özel Gala gösterimine katılan misafirlerimize, filmin oyuncularına ve teknik ekibine Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederiz.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.