sv

FEDERASYONUMUZUN 6. OLAĞAN GENEL KURULU ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20 Aralık 2021 13:28

Federasyonumuzun 6. Olağan Genel Kurulu, 18 Aralık 2021 Cumartesi, saat 17.00 de, Gaziosmanpaşa Qubbe Life davet salonunda toplandı. Sekiz yüze yakın delegemizin yanı sıra, davet edilen konuklarımızın da katılımlarıyla, nezih bir genel kurul süreci yaşandı.
Toplantı öncesinde, Trabzonspor –Hatayspor maçının da izlendiği salondaki program, katılımcılara yemek ikramı ile devam etti.
Federasyonumuzun Genel başkanı İsmail Şatıroğlu, selamlama ve açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
Divan Başkanlığını KASTOB Genel Başkanı Nurettin Turan, Yardımcılıklarını TDF Kurucu Genel Başkanı Tahsin Usta, TDF Geçmiş Dönem Genel başkanı Mustafa Demir, Katip Üyeliklerini Trabzon Lösemi ve Engelliler Derneği Başkanı Melek Çakır ve TDF Kadın Kolları Başkanlarımızdan Sabire Çini icra ettiler.
Divan Heyetinin teşkilinden sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla gündeme geçildi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Hamdi Çamlı’nın protokol konuşmasından sonra, denetim raporu Resul Delen ve kesin hesap bütçesi ile tahmini bütçe Genel Sayman İbrahim Akın tarafından okundu.
Faaliyet Raporu ve sunumu, Teşkilatlanmadan Sor. Gnl. Bşk. Yrd. Hasan Keskin tarafından takdim edildikten sonra, ayrı ayrı oylamalarla ibra edildi.
Federasyon Tüzüğümüzün, Medeni kanun ve Dernekler Kanununa göre güncellenmesi için gerekli tüzük tadilatları oy birliği ile kabul edildi.
Geçmiş Dönem Genel başkanlara söz verildi. Yeni dönem yönetimi için divana tek liste, yapılan tüzük tadilatına uygun olarak, açık oylama usulü ile haziruna sunulan, İsmail Şatıroğlu Genel Başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi.
Yeni seçilen Yönetim Kurulu ve tüm yönetim organları sahneye alındıktan sonra, Genel başkan İsmail Şatıroğlu teşekkür konuşması yaptı.
Katılan, destek veren tüm delegelerimize, misafirlerimize, Federasyon Başkanlarımıza, dernek başkanlarımza, divan heyetimize, siyaset, iş, sanat camiasından hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Yeni görev alan Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.