sv

GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

21 Haziran 2018 15:52

12 Haziran 2018 – Şafak Eğitim Kurumları

 

Fedrasyonumuzun geleneksel hale getirmiş olduğu iftar programı 12 Haziran 2018 Salı günü gerçekleştirildi. Küçükköy Şafak Okulları Kampüsü davet salonunda, yoğun katılımın gözlendiği iftar programımızda iş, siyaset, sanat, stk ve basın dünyasından hemşehrilerimiz başta olmak üzere üzere, delegelerimiz ve misafirlerimizle birlikte olduk.

Sunuculuğunu Genel Saymanımız İbrahim Akın’ın yaptığı, Kuran tilaveti ve dua ile başlayan programın açılış konuşmasını, Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu yaptı. Genel Başkan konuşmasında, “yeni yönetim kurulumuzla heyecanla çalışmalara başladık, inşallah en başta birlik beraberliğimizi güçlendirmekle beraber, Trabzon’umuza hizmet çıtasını daha da yükselteceklerini “belirterek,” her alanda çalışmalar yapan tüm hemşehrilerimize ulaşmak arzusunda olduğunu, siyasete bakışımızda, Trabzon’u daima siyasetin üstünde tutacağımızı”söyledi.” Bizim siyasetimiz Trabzon’dur, hangi partiden olursa olsun, bölücü olmayan tüm hemşehrilerimize aynı mesafedeyiz ve yanlarında olacağız.Her türlü düşünceyi dikkate alacağız, çok çalışacağız” diyerek konuşmasına devam eden Şatıroğlu, “geçmiş dönem genel başkanlarımıza ve emeği geçen tüm yöneticilerimize, dernek başkanlarımıza, delegelerimize teşekkür etti.”

 

İftar Programımıza katılanlar davetlilerimiz arasında, AK Parti Grup Bşk. Vekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili AkifHamzaçebi, AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, MHP İstanbul Milletvekili Adayı Fatih Kaya, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Bayraktar, KASTOB Genel Başkanı ve TDF Onursal Başkanı Nurettin Turan, TDF Eski Genel Başkanı Mustafa Demir, Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Semih Durmuş Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Uzunal, Trabzonspor Eski Yöneticilerinden Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney ve Ali Uzunay, ve çok sayıda STK başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarımız da hazır bulundular.

 

Programda söz alan konuşmacılar, TDF Onursal Bşk. Kastob. Gnl. Bşk. Nurettin TURAN, CHP İstanbul Mv. Akif Hamzaçebi, Ak Parti Grup Bşk. Vekili Mehmet Muş, Ak Parti İstanbul Mv. Aziz Babuşçu, MHP mv. Adayı Fatih KAYA, İYİ Parti Mv. Adayı Yavuz Ağıralioğlu birer konuşma yaptılar, TDF nin çatı kuruluşu olarak Trabzon’u en çok iyi temsil ettiğini belirterek, yeni yönetim kurulunz çalışmalarındabaşarılar dilediler.

 

Farklı kesimlerden ve stk yöneticilerinin çoğunlukta olduğu programa katılım ve içeriğiyle iyi hazırlanmış olan programımıza katılan tüm misafirlerimize, karşılama ve ağırlamada özveri gösteren yönetim kurulumuza, emeği geçen Şafak Eğitim Kurumları’nın çalışanlarına ve iftar programımızı üstlenen Genel Başkanımız İsmail Şatıroğlu’na teşekkür ederiz.

 

 

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.