sv

TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONUNDA DEVİR TESLİM

14 Ağustos 2018 11:50

Trabzon Dernekleri Federasyonu’nda Devir Teslim

Trabzon Dernekleri Federasyonunda, Onursal Başkanların da katılımıyla, devir teslim töreni yapıldı. Yapılan genel kurul neticesinde TDF’nin yeni başkanı olan İsmail Şatıroğlu düzenlenen devir teslim töreninde, “İçinde bulunduğu camiada daha önce yaptığı görevlerin ardından kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkürler ederek, her kesimin Trabzon için elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.
Törende yeni ve eski yönetim kurulu, eski ve yeni kadın kolları başkanları, eski ve yeni gençlik kolları başkanları ve basın mensupları hazır bulundu. Eski kadın kolları başkanımız Asuman Sula Durmuşoğlu görevini Sabire Çini’ye teslim ederken bordo-mavi şalını Sabire hanıma takdim ederek görevinde şans diledi. Asuman Sula hanıma plaketini yeni kadın kolları başkanımız Sabire Çini takdim etti. Gençlik kolları başkanı Oğuzhan Usta görevi devr alırken eski başkan Abdülkadir Meriç’e plaket takdim etti. Abdülkadir Meriç yeni başkana görevinde başarılı olmasını, bunun içinde çok çalışması gerektiğini aktardı.
Onursal başkanlarımızdan Nurettin Turan ve Mustafa Demir yaptıkları konuşmalarda yeni başkana görevinde başarı dilediler ve bugüne kadar yapılan çalışmaların devamını ve daha iyilerini yapılacağını temenni ettiklerini dile getirdiler. Yapılan konuşmaların ardından devir teslim törenimiz sona erdi.
Törene katılan tüm basın mensuplarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunuyor, her zaman desteklerine ihtiyacımız olduğunu yeniden vurguluyoruz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.